Over Ons

Wie wij zijn

Edutrade biedt educatie en begeleiding van de hoogste kwaliteit, gericht op het traden en investeren in de financiële markten.

Het educatie aanbod bestaat o.a. uit een breed arsenaal aan cursussen en masterclasses op het gebied van traden en investeren in de aandelen en cryptomarkt. We zijn voortdurend bezig om ons aanbod te verbeteren en uit te breiden, zowel online als op locatie.

Daarnaast zijn we een enthousiaste community van gelijk gestemden die elkaar helpen om meer succes te behalen.

Achtergrond

Voorbij zijn de dagen dat je alleen kon vertrouwen op je spaargeld voor financiële zekerheid. In de wereld van vandaag is het belangrijk om je geld aan het werk te zetten om zo financiële zekerheid te creëren, vermogen op te bouwen en je doelen te bereiken. Dit is mogelijk door je geld te investeren.

Investeren en traden kan echter wel risicovol zijn, verwarring opleveren en overweldigend zijn. Het is daarom van essentieel belang om goede educatie en begeleiding te volgen om deze risico’s te beperken en resultaat te boeken. Helaas wordt er vandaag de dag niet altijd goed educatie en begeleiding aangeboden. Vaak worden er belangrijke onderwerpen niet behandeld, is het allemaal vrij onduidelijk en levert het gewoon geen goede resultaten op.

Daarom hebben we Edutrade opgericht. Bij Edutrade komt kennis, ervaring, deskundigheid en onze community samen, wat succesvol traden en investeren voor iedereen mogelijk maakt. Door continue verbetering, deskundigheidsbevordering en het toepassen van innovatie borgen wij de kwaliteit en de effectiviteit van onze diensten.

Onze Missie

Onze missie is om mensen in staat te stellen hun doelen te bereiken, financieel onafhankelijk te worden en te blijven.

In deze missie proberen we zoveel mogelijk mensen te bereiken en te helpen. Edutrade helpt mensen die nog nooit wat hebben gedaan in de financiële markten, mensen die beginnend zijn en mensen die al ervaren zijn en opzoek zijn naar meer resultaat.

Dus welke kennis en ervaring je ook hebt, wat voor handelsmethode je ook prefereert, of je nou veel vrije tijd hebt of een heel druk leven, bij Edutrade streven we ernaar om iedereen te helpen en bieden we ruimte om door te ontwikkelen.

Onze Visie

Onze visie is om traden en investeren voor iedereen toegankelijk te maken.

We streven ernaar om marktleider te worden op het gebied van traden en investeren in alle financiële markten en daarbinnen toonaangevend zijn op het gebied van educatie en begeleiding.

Onze Kernwaarden

We houden onze kernwaarden op de voorgrond en samen vormen ze de fundering van alles wat we doen.

Passie

Passie is de kern van onze betrokkenheid, toewijding en drive bij alles wat we doen. Met passie streven we naar het beste en zetten ons daarvoor in.

Kwaliteit

We streven ernaar om ongeëvenaarde kwaliteit te leveren en te behouden in alles wat we doen. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Groei & Prestatie

We geloven dat kennis macht is en we dagen onszelf uit om levenslang te leren. Denk groot, onderneem actie, leer van fouten en groei.

Community

In onze community leren we van elkaar en van onze uitdagingen en successen. We werken samen om nieuwe mijlpalen te bereiken en we genieten er oprecht van om elkaar te helpen slagen.

Innovatie

We zijn gemotiveerd om nieuwe ideeën te ontwikkelen, problemen op te lossen, intelligente risico’s te nemen en we streven ernaar om de verwachtingen te overtreffen.

Oprechtheid

We hechten veel waarde aan echte relaties, eerlijke en directe communicatie en feedback en we luisteren naar de behoeftes van onze community.

Maak kennis met het team

Het Edutrade team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor het vak. In combinatie met onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij je optimaal helpen en ondersteunen in de financiële markten.

Volg ons

Volg ons op onze sociale media kanalen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Facebook

Youtube

Instagram

Linkedin