Edutrade Overstapactie

De overstap naar Edutrade resulteert in een nog veel betere ervaring voor community leden en biedt mensen die serieus zijn over traden en investeren een unieke kans.

De actie verloopt over: Actie is verlopen

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wat de overstapactie inhoudt.

Voor een beperkte tijd willen we alle leden van DeDaytrader community en andere mede-traders en investeerders een unieke kans bieden om lid te worden van Edutrade.

Exclusieve korting van maar liefst 80%

De actie houdt in dat je een cursus naar keuze kunt volgen en lid wordt van de community tegen een korting van maar liefst 80%.

Gebruik de kortingscode "OVERSTAP23"

Gebruik de kortingscode “OVERSTAP23” bij het afrekenen om gebruik te maken van deze actie. In totaal kunnen maximaal 1000 deelnemers gebruik maken van deze actie, dus wees er snel bij!

De actie is geldig tot 9 april 2023

Deze overstapactie is actie is slechts beschikbaar tot 9 april 2023. Een kans om niet te laten liggen!

Unieke kans om lid te worden van Edutrade

Je hebt de keuze uit de Cursus Aandelen Daytraden of de gloednieuwe Cursus Crypto Investeren met 80% korting. Met je aankoop van één van deze cursussen wordt je ook lid van de Edutrade community.

Let op!

Na afloop van deze actie wordt DeDaytrader Discord server permanent offline gehaald en zullen de normale prijzen weer gehanteerd worden op de Edutrade website.

We zijn ervan overtuigd dat Edutrade een nog veel betere ervaring zal bieden voor community leden en we willen mensen die serieus zijn over traden en investeren een unieke kans geven. Dus verspreid het woord onder je vrienden en mede-traders!

Hoe maak je gebruik van de actie?

Volg onderstaande stappen om gebruik te maken van de actie en lid te worden van Edutrade!

 • Stap 1

  Maak een keuze uit de twee beschikbare cursussen hieronder. Je kunt kiezen uit de Cursus Aandelen Daytraden of de gloednieuwe Cursus Crypto Investeren. Je kunt er ook voor kiezen om beide cursussen te volgen. Hiervoor moet je dit proces nog een keer doorlopen.

 • Stap 2

  Nadat je weet welke cursus je wilt volgen, is de volgende stap om te klikken op de knop "Start Nu" op de overzichtspagina van de door jouw gekozen cursus.

 • Stap 3

  Nu ben je aangekomen op de checkout pagina van de door jouw gekozen cursus. Vul hier je gegevens in. Vul ook in het kortingscode veld de code "OVERSTAP23" in om gebruik te maken van de 80% korting.

 • Succes!

  Nadat je hebt afgerekend heb je succesvol gebruik gemaakt van de overstapactie. Je hebt nu toegang tot de Edutrade leeromgeving en via daar kun je de community joinen. We heten je graag van harte welkom!

Cursus Daytraden​

Een volledige cursus daytraden gefocust op de aandelenmarkt.

Cursus Investeren

Een complete en uitgebreide cursus investeren in crypto.

Profiteer van deze unieke kans!

Als je serieus wilt beginnen met traden en investeren, dan is dit een unieke kans om niet te laten liggen!